Fasadevask i Oslo og Akerhus

Hvor ryddig et hus ser ut på utsiden har mye å si for vårt inntrykk av eieren. Næringsbyggets fasade er bedriftens visittkort. Derfor er et uflidd næringsbygg ikke et godt utgangspunkt, den skaper ikke tillit hos samarbeidspartnere og potensielle kunder.

Det er ikke bare estetikken men også miljøhensyn som taler for systematisk utvendig renhold av bolig og næringsbygg. Sot, støv, nedbør, sopp og saltbelegg bryter ned byggets utvendig kledning. Gjennom  fasadevask unngår man kostbar renovering – det er gunstigere å holde fasaden ren enn å male den om.

Med lang erfaring og fokus på kvalitet, maksimalt utbytte for deg som kunde og HMS er Vesta AS blant de beste aktørene på markedet. Vi finner alltid optimale løsninger for nye renholdsoppdrag på kort tid.

Vesta AS er fult utrystet til å påta oss oppdrag på større eiendommer for gårdseiere og skreddersyr tjenestepakke etter dine behov. Du slipper å forholde deg til flere leverandører – vi skaffer i veie det som skal til for at du blir fornøyd!

Alle våre medarbeidere har dokumentert opplæring og sertifisering i samsvar med gjeldende regelverk ( Lift , Hms , Vaskeheissystemer , Fallsikring , Varsling og sikring av arbeidsområdet , Bruk av kjemikalier). Vi har også full forsikring i henhold til det norske regelverket.

Vi kan idag tilby rengjøring/vask av alle typer fasader uansett materiale, utforming og størrelse.

  1. Fjerning av graffiti

  2. Sopp

  3. Sot

  4. Støv

  5. Nedbør

  6. Saltbelegg

Fasadevask

Utifra sin erfaring anbefaler Vesta AS årlig fasaderengjøring. Ved å investere i fasadevask sparer man seg for unødvendige renoveringsutgifter. Ønsker du å forlenge persienners levetid er persiennevask viktig!!!!! Venter du for lenge mellom hver vask vil veistøv, pollen og sur nedbør trenge dypt inn og blir vanskelig å fjerne. Vesta AS anbefaler årlig rengjøring av markiser og persienner, især der disse er utsatt for mye veistøv.

Hvordan skjer fasadevask?

Til fasaderengjøring brukes høytrykkspyler med varmt vann. Vannet kan varmes opp opptil 90 grader. Skulle det oppstå behov for lift har vi medarbeidere som har lang erfaring med den type arbeid. Vi har bredt utvalg av kjemikalier for effektiv fjerning av graffiti, sopp og alger.

Kontakt oss