Gulvbehandling i Oslo og Akershus.

Golvslitasje er et utbredt problem for både store kjøpesentere og borettslag. Tøffe norske værforhold gjør at gulvene våre utsettes for påkjenninger gjennom årstidene. Vann, salt, kulde og varme gjør jevnlig gulvbehandling en nødvendig forutsetning for gulvets lang levetid.

Ulike typer gulv trenger forskjellig type behandling. Denne forskjellen er avgjørende for skånsom og effektiv gulvbehandling som forlenger gulvets levetid og gjør det mer slitesterkt. Ved å investere i vedlikehold av gulvet ditt sparer du utgifter ifm. reparasjon og eventuell bytte.

Våre konkurransefortrinn innen gulvbehandling.

  • Med vår erfaring og kunnskap kan vi tilby de beste løsningene for akkurat din type gulv.

  • Vi utfører arbeidet profesjonelt uansett hvor vanskelig oppgaven er, det seg være årlig vedlikehold av ditt gulv eller reparasjon av alvorlige skader.

Har skaden allerede skjedd bruker vi PUR-overflatebehandling for reparasjon og beskyttelse. Resultatet er 4 ganger sterkere enn epoxy, og gulvet ditt blir langtidsbeskyttet mot slitasje og aldring.

Vinyl og linoleum

Idag har man i Norge tilgang til svært ulike interiørløsninger. Utvalget gulvmaterialer ført av norske butikker er så bredt at man får virkelig kjenne på valgets kval.

Visste du at moderne vinyl- og linoleumsgulv kan holde seg fine i langt tid? Samtidig vil feil valg av rengjøringsmetode eller kjemiske rengjøringsmidler kunne enkelt ødelegge det som ellers kunne vare mye lengre. Med vår skåsnom metode for fjerning av forurensning og etterfølgende polering kan du være sikker på at ditt gulv er i trygge hender.

Tregulv

Er gulvet i en bolig eller et næringsbygg utført i tre blir det viktig å påføre et beskyttende dekke. Uten det blir overflaten fort skitten, slitt, angrepet av mugg eller skadet av mikroorganismer. Tregulvet kan behandles med ulike materialer som både beskytter overflaten, forlenger gulvets levetid og tar gulvets utseende til nye høyder med matt eller glatt finish, bestemt farge eller fargenuanse og får frem tretekstur. Ved gulvbehandlingsvalg må man ta hensyn til lokalenes bruk, gjennomsnittstemperatur og fuktighet, materialets egenskaper.

Med vår spesialkompetanse og lang erfaring med behandling av tregulv velger vi akkurat det som vil få gulvet ditt til å skinne.

Steingulv

Steingulv er tilsynelatende mer slitesterkt enn andre typer belegg, men det består av porøst naturmaterialesom gjør at det krever en del behandling for å holde seg fint. Vi dyprenser, sliper og polerer stein for å få frem den opprinnelige pene naturlige overflaten.

Kontakt oss