Utstyr utleie

Profesjonell tepperenser for små og mellomstore rengjøringsoppgaver.

Rentvannstank med filterinnsats gir mulighet for lange arbeidsintervaller, og beskytter pumpen mot tilskitning. Kompakt og robust maskinhus i kunststoff gir en støtsikker maskin med lav vekt. To store hjul og to små styrehjul gjør maskinen meget lett å håndtere både under bruk og transport. Knappene for sprøyting og oppsuging er plassert på toppen av maskinen og gjør den svært lett å betjene. Kraftig sugeturbin sørger for at rengjorte områder tørker fort, og kan tas i bruk forholdsvis raskt. Transparent gulvmunnstykke og tanklokk gjør det enkelt å følge med på rengjøringsprosessen. Avtakbar skittenvannstank på 9 liter. Uttak for PW 30/1 kraftbørste.

Velegnet for bruk på harde gulv, overflater i rustfritt stål, inventar, husholdningsmaskiner, industrisystemer og glass.

Modellen SGV 8/5 er banebrytende når det gjelder bærekraftighet. Med innovativ selvrensingsfunksjon fjerner den avleiringer inne i selve maskinen, og forlenger sin egen levetid. Håndtaket med reguleringsbryter garanterer enkel og rask håndtering uten behov for lang innføring. Justeringsbryter for vann/ damp og på / av-bryter for oppsuging på håndtaket gir operatøren full kontroll under bruk. Tilbehøret oppbevares sikkert på maskinen, og beskyttes mot skitt i en flyttbar tilbehørskurv. Svingbare kroker gjør at strømkabelen kan trekkes raskt ut og sammen igjen. Dampsugerørene er festet sikkert på baksiden av maskinen. Med integrert innfelt grep og praktisk håndtak er det veldig lett og praktisk å tømme beholderen. To dampsugerør forlenger operatørens rekkevidde og tilrettelegger for ergonomisk arbeidsstilling. Adapter for rundbørste muliggjør fjerning av smuss ned til de dypeste lagene, og er ideelt for fuger i flislagte overflater. Med trekantet gulvmunnstykket kommer du enkelt til i hjørner og rundt kanter, hvor den ofte kan være vanskelig å rengjøre skikkelig.

Kontakt oss