Vindusvask i Oslo og Akerhus.

Vesta AS tilbyr vindusvask og vinduspuss til private kunder, bedrifter og det offentlige. Vinduer er byggets øyne og påvirker både samarbeidspartneres inntrykk av bedriften og medarbeidernes produktivitet, derfor er regelmessig vindusvask viktig.

 

Hvor mange ganger bør man vaske vinduene i år?

Vi anbefaler en vindusvask i sesongen. Urene vinduer slipper mindre lys inn, skaper negative assosiasjoner og mørk stemning. Dessuten vil forurensning og saltbelegg på vinduer og beslag bidra til slitasje og forkorte vinduenes levetid. Vi tilbyr bredt utvalg av renholdstjenester for vinduer og utstillingsvinduer som utføres ved bruk av moderne teknologier og utstyr og miljøvennlige rengjøringsmidler.

Vindusvask

Fast vindusvaskavtale

Vi har lang erfaring med vinduspuss, og mange svært fornøyde kunder i Oslo og Akershus-området!

Utfører du vindusvask 3-5 ganger i året holder vinduet seg rent året rundt. Vi har mange fornøyde kunder som benytter seg av våre lave priser og utmerket utførelse av arbeid.

Vesta Be Clean gjør det rent og pent!
Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg! Ved å undertegne en fast vindusvaskavtale med Vesta AS får du så mange vask som du selv ønsker. Vi finner en fast erfaren medarbeider som gir deg best mulig service.

Kontakt oss